Huvimaa on sisäleikkipuisto

huvimaa-pystyHuvimaan linnanherra Suomen Huvilupa Oy on ollut toiminnallisten elämyksien tapahtumajärjestäjä jo vuodesta 2005 lähtien.

Toiminta aloitettiin paintball- eli värikuula-aseilla. Huvilupa vuokrasi välineet ja tarjosi Piikkiössä ulkokentän omatoimisten pelaajien käyttöön.

Koska toimintaa haluttiin koko ajan kehittää asiakasystävällisempään muotoon ja asiakaskantaa laajentaa, Huvilupa avasi tammikuussa 2011 oman sisäpelihallin. Sen 1 500 neliömetrin kaupunkitaisteluareena on edelleenkin Pohjoismaiden suurin. Eipä tarvinnut enää pakkasessa palella.

Joulukuussa 2011 värikuulien rinnalle tuli myös laseraseet. Nyt entistä nuoremmat pelaajat saivat turvallisesti osallistua hauskanpitoon. Huviluvan tiloissa onkin pidetty niin monet synttärit, että toimintaa haluttiin edelleen jatkaa.

Tähän tarpeeseen avattiin Huvimaan sisäleikkipuisto.

Huvimaa sopii parhaiten 4-12-vuotiaille lapsille, mutta tekemistä riittää myös vähän vanhemmille lapsenmielisille. Aktiviteettilistalta löytyy näpertelyä, kiipeilyä, ongelmanratkomista ja tasapainottelua. Huvimaa on auki tilausryhmille ja veloitus tapahtuu ajan mukaan.